Kek Lapis Ixora... Terbaek...

Assalamu'alaikum wbh...

Kali nie RKA nak perkenalkan Kek Lapis Ixora atau kek lapis berempah (Betawi) home made, keluaran sahabat baik RKA, Encik Salleh dan isterinya Puan Mas yang tinggal di Taman Ixora Senawang NSDK.

Tak silap RKA ini raya kali yang ke 8 RKA order kek lapis nie dengan usahawan suami-isteri yang gigih nie. Selain rasanya yang lazat RKA TAK PERNAH RAGU AKAN KEBERSIHAN DAN STATUS HALALNYA kerana RKA kenal sahabat RKA nie sebagai seorang yang menjaga amal.

Kalau sahabat-sahabat semua berminat bolehlah hubungi beliau di no. 019-6625776 (En. Salleh) atau 019-6506427 (Puan Mas)

KEK LAPIS IXORA
RAMUAN : TEPUNG, TELUR, REMPAH, MENTEGA DLL.
SAIZ : 8" x 8" x 2"
BERAT : 1.3 kg
HARGA : RM65.00

RKA rasa harganya berpatutan sebab beratnya lebih 300 gram dari pengusaha lain. Ini kerana menurut En. Salleh kek lapis ini bertambah lazat jika saiznya bertambah tebal. Tempahan boleh dibuat untuk jamuan atau apa saja majlis sebelum, semasa dan selepas raya...

RKA doakan semoga perniagaan sahabat RKA nie bertambah maju dan diberkati ALLAH SWT sentiasa... Amin... insyaALLAH...


7 comments:

al-lavendari said...

tetiba jer rasa nak beraya kat rumah RKA kali ni !

Abi Al-Baihaqi (RKA) said...

assalam THJ...

Silakan... silakan... kocik tapak tangan...

tapi kena datang awal sikit, takut habis kek betawi nie kang... hehee...

miloais said...

wow! kek...
peberet iols kalo kek ni...
heheheheh

iols tunggu RKA belikan untuk iols lah... ekekekek

Anaa said...

hihi.. nak raya rumah gak lah.. tapi kat BP lah.. tak balik BP eh tahun ni ..

Abi Al-Baihaqi (RKA) said...

assalam miloais...

RKA dah beli sebijik, ingatkan nak buat rayo rupo'ea tak sompek... dah habis kono tolan jin mato ompek...
hehee

Abi Al-Baihaqi (RKA) said...

assalam Anaa...
Lamo dah tak balik BP... sejak emak RKA meninggal tahun 2001 RKA sambut raya menumpang kasih mak/bapa mentua di Kodiang Kedah... tahun nie pun insyaALLAH Kedah lagi...

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya maaf zahir batin

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 RKA instinct |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.