MAAFKAN RKA...

Bersama Andrew Park di Malampaya SWP Platform Philippines



Assalamu'alaikum wbh...
Alahai sodih'ea hati eseh ni ha... baru nak berkonalan dah BLOGGERdotcom buek hal pulak...

RKA nak minta maaf kepada semua yang singgah dan beri komen kat blog RKA nie lebih-lebih lagi pengunjung entri Rumah Semi-D (Sempena Hari Ibu)... Hampir semua komen dalam entri ini hilang tanpa dapat kesan...! Bukan RKA buang tapi hilang...!!!

RKA sempat balas semua komen tu sebelum BLOGGERdotcom "kiok" semalam... Ralat sangat-sangat... RKA harap sahabat semua tidak berkecil hati dengan RKA...
Bagaimanapun RKA ucapkan terimakasih kepada semua sahabat yang sudi singgah terutama sekali kepada Tuan Haji Al-Lavendari (klik sini) yang linkkan cerita RKA dalam blog beliau yang power tu...

MAAFKAN RKA sekali lagi...

8 comments:

al-lavendari said...

entri saya juga hilang .. saya dah lupa entri saya cerita apa. awak ingat tak ?

link saya dalam entri awak ini pun tidak tersambung ke blog saya.

Abi Al-Baihaqi (RKA) said...

Assalamu'alaikum THJ...

Entry THJ yang hilang tu bertajuk "SONYUM SOKOJAB 28 - POSLAJU lawan CHE WEL."

saya dah tukar link address dan sekarang dah boleh masuk blog THJ...

terimakasih THJ...

al-lavendari said...

terima kasih kerana mengingatkan. saya tak buat back-up. saya cuba ingatkan semula apa yang saya tulis, dan pos semula nanti.

ibuintan said...

assalamualaikum RKA.. semua blog pun camtu, kalau tak entri ilang, komen pulak yg ilang.. blog saya pun camtu juga


takpe lah kan... rasanya takde yg berkecil ati, mereka juga merasa sama di blog masing2... memang terkilan

LIPISLADY said...

Sallam kenal RKS,

Saya pun ada entry yang hilang,
tapi lepas 2/3 jam ada semula.
Alhamdulillah

Abi Al-Baihaqi (RKA) said...

Assalamu'alaikum THJ...
selalu ke blogger.com jadi macam nie...? lain kali kena berjaga-jaga atau kalau perlu kena buat backup...

terimakasih THJ...

Abi Al-Baihaqi (RKA) said...

wa'alaikumsalam ibuintan...harap sihat...

iya ke... saya ingat blog saya sorang je... kalau macam tu lega la sikit hati nie...

terimaksih ibuintan...

Abi Al-Baihaqi (RKA) said...

Wa'alaikumussalam LIPISLADY... salam kenal dari saya juga...

saya punya dah 2/3 hari tak muncul-muncul... hai..takpe lah nak buat camno kan... ada hikmah yang tersembunyi tu...

terimakasih LIPISLADY

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 RKA instinct |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.